Eerste opdracht

Blijf op de hoogte en volg Sanne

09 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Vandaag ben ik met de andere stagiare Marjolein onze eerste opdracht gaan doen....we mochten naar de miljonair fair in de Amsterdam RAI (wat er toch een heel stuk chiquer uitzag dan met In Qontrol), kortom de beurs voor rijke stinkerds. Hardstikke leuk, hartstikke veel luxe gezien en absoluut goede ideeën opgedaan waar we tijdens onze stage wat aanhebben!!!

Maar wat een luxe hebben ze daar zeg, viel zowat van mijn stoel, als ik die zou hebben gehad;)Samen met Marjolein hebben we ons in een jacht weten te lullen van 2 miljoen Euro, was nogal indrukwekkend!!!Ook werd het nieuwe model van Bentley en Maserati getoond...oei joei joeiiiiiiiiii!!!Die kosten aardig wat centjes!

Ook met Marjolein gaat het prima, haha we hebben het eigenlijk net ietsje te gezellig....maar in ieder geval klikt het ontzettend goed!

En de datum van mijn vertek is eerder, ik vlieg 6 januari om 13:35 9 Januari begin ik met een cursusje Italiaans....En 11 augustus is mijn laatste dagje stage dus 12 augustus wordt weer een dikke PARTY!!!!Zo..hebben jullie ook weer wat om in je agenda te schrijven;)

• 13 December 2005 - 14:30

Krisje:

Mooi rokske San :D

Zag beelden op tv dat Otazu er ook was, nais nais! Had je die nou ook gezien?!

• 13 December 2005 - 22:54

Bou:

Heej mop,

Het komt steeds dichterbij! Nog maar drie weekjes en je staat midden op het Piazza della Signoria, waar je nog vele malen zal staan. Hoe geweldig en vreemd is dat?!?

Ik wens je heeeeel veel plezier en zal je avonturen natuurlijk volgen!!

Zodra ik wat dichterbij ben zullen we eens kijken als we een uitje kunnen maken in het oooh zo mooie Oostenrijk en/of Italië.

Maar voordat het zover is gaan we eerst nog even een goed feestje geven waar mening bier/wijn/vaten/flessen gedronken zal worden:D Dat wordt een gezellig avondje!!!

Zie je snel meis.

Kus

• 24 December 2005 - 15:16

Rudish:

Hey sanniej,

Chille site hoor, be sure to update when you're in florence eej :P. Nou tot sat-r-day.

xxx Ruud

• 27 December 2005 - 22:16

Bart:

Sanneeetjuuuuh!!! Ik wens je heel veel plezier en succes in Florence, laat het je weten wanneer en OF we nog langskomen! Spreek je nog voor de 6e! Dikke kus

• 05 Januari 2006 - 11:03

Krisssiee:

Eeeh mop!
    Was dat een surprise of was dat een surprise?! Ja ja mensen, we hadden 3 januari jl. een SUPERSURPRISEPARTY voor haar georganiseerd.

Kelly en ik namen haar eerst mee uit eten in Roosendaal, toen hadden we nog 1 verrassing.. We hadden haar geblinddoekt.. En liepen een rondje over de Oude markt.. Vervolgens gingen we een cafe binnen (de Sjoes).. En daar.. Stonden haar allerbeste vrienden en ook d'r ouders en zusjes!!! Soww, jullie hadden dat gezicht moeten zien! Ze kon d'r mond niet dichtkrijgen, zo verbaasd was ze! Alles is opgenomen op dvd, zodat ze die mee kan nemen, er zijn foto's gemaakt en ze heet natuurlijk vele cadeaus gehad!! Van onze groep een trolley-koffer!!

• 08 Januari 2006 - 22:17

Maja:

Hey nichtje,
    Alles goed daar?
    Ik hoop dat je afscheidsfeest nog leuk is geweest.
    In ieder geval veel plezier daar en succes met je opdrachten.
    x maja

• 09 Januari 2006 - 14:12

Sjors:

hey sanne,
    Veel plezier en succes in florence

Gr sjors