Ciao amici

Blijf op de hoogte en volg Sanne

09 Januari 2006 | Italië, Firenze

en daar ben ik weer, ik zit nu even snel in een internet cafe, want ik zit momenteel in een hostel. Vrijdag kan ik in het appartement, het wordt nog verbouwd maar vrijdag is 1 kamer in ieder geval klaar. Ik ben zondag naar Palazzo Pitti geweest, waar een erg mooie tuin aanligt en mooie musea, florence is net als een museum, very beautifull, Ik heb alle leuke mensen ontmoet en de Italiaanse mannen zijn erg hulpvaardig!!!!Ook erg irritant, maar ach haha het went dat ze je na roepen. Ik ben vandaag voor het eerst naar school geweest voor Italiaanse lessen, heel raar Italiaans leren in het Italiaans maar het went al snel!!!Dus ik hoop zo spoedig mogelijk Italiaans te kunnen brabbelen.......Ik moet weer verder... ik heb een nieuw nummer 00393480794889 en mijn adres volgt zeer snel........doei lieverds het is leuk om berichtje van jullie te krijgen haha.......;) o ja en je mag me altijd bellen!!!!!!!!!:D ciao

• 09 Januari 2006 - 16:12

Krissie:

Moppieeh!! Dat klinkt helemaal toppie zeg!! Damn.. Het is en blijft raar dat jij helemaal daar zit hor!

Ik miste je ook echt met het stappen zaterdag.. En Kel zit nu ook in Italië, hoop dat jullie nog kunnen meeten!!

Ik ben ook al aan het kijken wanneer ik kan komen, maar dat spreken we nog wel af ;) ben wel benieuwd naar die irritante Italiaanse mannen hor! Haha!

Ciao bella! Kusjes!

• 09 Januari 2006 - 16:20

Iris:

Ha san :)! veilig aangekomen zo te zien.. Is dat appartement ergens midden in de stad of waar? Ik heb nu ook skype en ik heb je al toegevoegt! Dikke kus (K) en heeel veel plezier natuurlijk met de italianen ;) .

• 09 Januari 2006 - 16:57

Mark:

Ciao Bella,

1 weekend weg, en je wordt nu al gemist! Nee, dat is een goed teken hoor! Bedankt voor je berichtje en als je crazy dingen meemaakt; we lezen het graag!;)
    Nou, heb het goed!

Dag meissie!

• 09 Januari 2006 - 17:18

Paps En Mams:

Ciao sanné ! pas op voor de irritante italianen. We gaan zo naar de dierenarts met dikkie, want hij heeft weer een nieuwe wond gekregen.
    CIAO

• 09 Januari 2006 - 17:24

Niek:

Hej Sanne! Jij hebt het beter voor elkaar dan wij hier hoor ik zo:) In het mooie Florence lekker Italiaans leren...klinkt beter dan Another day at the office;)

Ik ga je site regelmatig in de gaten houden want ben wel erg benieuwd naar je leventje daar!

Groeten
    x Niek

• 09 Januari 2006 - 20:32

Denise & Daphne:

Hey sanne!!!

Hoe is het daarow??
    Leuk dat je het daar naar je zin heb!
    Irritante mannuhhh in Italie????
    In nederland kunnen ze er ook wat van haha..
    We mailen snel weer! We horen het wel allemaal!!

DIkke kussen uit holland!
    Denise & Daphne..

• 10 Januari 2006 - 12:39

Marieke:

hoi mop, alles goed daar?
    ben best wel jaloers...:-)
    Is het een leuk appartement waar je gaat wonen?
    schat geniet van alles wat je doet en meemaakt, want je doet het maar 1 keer!
    Toi Toi Toi !!!
    kus marieke

• 10 Januari 2006 - 13:49

Dennis:

Heej San,
    Zo zo eindelijk in Italie. Ik hoop dat je een leuke tijd tegemoet gaat en dat je snel leuke foto's plaatst van je omgeving daar.En van je zelf natuurlijk.
    Dikke kus

• 10 Januari 2006 - 16:24

Lotje:

Hoi Sanne,

Leuk om te horendat het goed met je gaat. Als de mannen echt irritant worden kun je altijd nog naar de drogist gaan voor een kleurspoeling.
    Groetjes en veel plezier op Italiaanse les!!!!!!!!

• 10 Januari 2006 - 16:55

Evatjj:

hooj sann.!
    veilig aangekomen ;)
    veel succes met je Italiaanse les :P
    veel plezier in je nieuwe huis
    xxjaz (K)

• 11 Januari 2006 - 16:00

Erik:

he meis!!!! zo te horen is het goed te doen daar. en hoe is het weer daar? nou k hoop snel weer wat te lezen van je.. dikke kus...

• 11 Januari 2006 - 21:55

Merel:

Hoi Sanne,

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt. Hier gaat alles z'n gangetje, het weer is lekker Nederlands: nat en koud, je mist hier niks,

Veel plezier daar,

Groetjes Merel

• 12 Januari 2006 - 18:53

Gabrielle:

Hey Sanne

hoeist in Italië? Ik hoop dat je het heel erg naar je zin gaat hebben en ben benieuwd naar foto's. Jammer dat je nu weg bent bij de Dirk. Weer een leuke collega minder ;)

Groetjes + xx

• 13 Januari 2006 - 10:30

Dirk:

hee sanne, hoe gaat ie allemaal daar? Mis je je ons al een beetje? We hopen snel weer wat van je te horen, en vanavond drinken we er 1tje op jou!! of 2.

Dikke kus Dirk

• 13 Januari 2006 - 13:42

Nicole:

Heee Sanne!!
    Zo te lezen bevalt t amal goed daar, gelukkig..nog geen heimwee?? hihi

Veel plezier in je appartementje & geniet van de Italiaanse mannen & wijn

Ik hou je site in de gaten zodat we niets van je avontuur missen!
    Dikke kus
    Nicole